May 28, 2023

Një s ulm br utal ka ndodhur në një palestër në Pescara, ku një 21-vjeçare u g odit me gr ushte shk elma e pesha nga një shqiptar rreth 50 vjeç.

Gjithçka është regjistruar nga kamerat e sigurisë, ku shihet momenti kur vajza 21-vjeçare po ngrinte pesha në një stol, kur pa asnjë arsye u rr ah nga shqiptari me të cilin po fliste.

Kur nisi ta su lmonte, vajza tentoi të arratisej, por ai e ndaloi dhe e go diti me grusht në fytyrë. Pasi e rrëzon në tokë, e dh unon sërish.

Në atë moment ndërhyri një instruktor, por su lmuesi nuk u ndal: hodhi një peshë ndaj vajzës, por fatmirësisht nuk e preku, pasi e reja po largohej me vrap në një nga dhomat e ndërrimit

Emigranti ka kapur një shufër hekuri, duke kë rcën uar klientët e tjerë dhe ka arritur tek vajza në dhomë duke e bllokuar brenda. Vetëm ndërhyrja e karabinierëve ndaloi su lmin.

Ai ak uzohet për kr ime që variojnë nga plagosja në tentativë për vr asje e deri te rrëmbimi.

Por i pakënaqur me atë që i bëri të resë, ai of endoi rëndë edhe pronaren e palestrës pasi ajo shprehu mendimet e saj me një postim në Facebook dhe përdorues të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *