May 28, 2023

Leonora Jakupi komentohet në media për bukrinë që ka dhe për mënyrë se si ajo vishet.

Rrallë herë ajo zbulon pjesë të trupit, di të duket bukur edhe pa u zbuluar.

Mirëpo, ajo ka filluar ta ndërroj pak stilin e saj dhe të zbulohet e të duket më tërheqëse.

Së fundmi, në llogarinë e saj në Instagram ajo ka zbuluar gjoksin ku duket e mrekullueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *