March 29, 2023

Arlinda Prenaj është modelja, e cila ka fituar kurorën e “Miss Grand Kosova 2019”, “Miss Grand Germany 2020”, “Top Model of the Universe 2022” dhe tani është konkurrentja favorite për “Queen of the World”.

Përveç modelingut, Arlinda Prenaj, e njohur me emrin e saj skenik “Ari”, është edhe këngëtare, dhe ka publikuar disa projekte muzikore.

“Unë do të jap më të mirën për të përfaqësuar denjësisht Gjermaninë dhe mund t’ ia dal”, ka thënë ajo.

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *