March 27, 2023

Njëra ndër këngëtaret më të suksesshme e skenës muzikore padyshim që është Dafina Zeqiri.

Dafina është njëra ndër artistet që krahas projekteve muzikore komentohet edhe për secilën paraqitje publike që bën.

Së fundmi, po qarkollon një video në rrjetin social TikTok, ku një shqiptar i famshëm i TikTok-ut i kërkon Dafinës të kalojnë një vikend së bashku në këmbim të parave.

“50 mijë euro dy natë me ty, një vikend, 50 mijë euro vetëm dy netë, kur dush ti kontaktom, unë jam Arbeni edhe ti e din, të lutna, vdes për ty, të dua shumë”, thotë ai.

@arbenrexhaofficial1981 #dafinazeqiri #bdmuser #billiards #lloshkobare #prishtina #albania #kosovo #kaqanik #haters #prizeren #fyp #greme #shkup #deqan #shtime #gjilan #BigInkEnergy #ferizaj #gjakova #prishtin ♬ original sound – ARBENREXHAOFFICIAL1981
Ai këtë video e ka postuar dje, dhe deri më tani nuk ka nd

Ai këtë video e ka postuar dje, dhe deri më tani nuk ka ndonjë reagim nga këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *