March 29, 2023

Teksa vitet kalojnë, shija dhe eleganca e këngëtarit Meda, shtohen. Meda, ka ndryshuar shumë ndër vite, madje jo vetëm në stilin e muzikës, por edhe atë të paraqitjes së jashtme.

Këngëtari, së fundi është shfaqur me një “outfit” mjaftë modern dhe unik në konstruksion. Kështu, Meda po që po duket mjaftë bashkohor dhe më i ri në moshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *