May 28, 2023

Si çdo herë mërgimtarët janë pjesë e rëndësishme e shoqërisë sonë.

Për këtë, ekipi i T7 ka qëndruar në aeroportin “Adem Jashari” për të parë dhe përcjellë emocionet e tyre.

Duke treguar planet, një çift tregon me humor se çfarë kanë planifikuar të bëjnë gjatë këtyre pushimeve.

“Kena plan mu rreh, du me shku te nana e baba, mos me t’pa 1 muj”, në këtë mënyrë iu drejtua një grua bashkëshortit të saj.

Pos kësaj, ajo tregon edhe pakënaqësitë që ka për vendlindjen e saj.

Ka thënë se Kosovën e do, por jo edhe kosovarët.

“Unë e du Kosovën, por jo edhe njerëzit”, shtoi ajo duke sqaruar pak këtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *