May 28, 2023

Jeton Musliu, nipi i Besim Musliut ka rrëfyer për vrasjen e këtij të fundit që ndodhi mbrëmjne e djeshme pran shtëpisë së tyre.

Sipas tij motivi kishte qenë një fjalë që ia kishte thënë një 9 vjeçari që voziste shpejtë me veturë në rrugët e fshatit.

Musliu thotë se axha i tij i ka kërkuar vozitje më të ngadalshme të miturit për shkak të rrezikut që mund ta kenë banorët nga shpejtësia e madhe.

Kjo sipas tij, më pas nxiti disa familjarë të 9 vjeçarit që të vin dhe të qëllojnë me armë para derës së shtëpisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *