March 29, 2023

Janë muajt kur mërgimtarët lënë vendet e tyre të qëndrimit dhe kthehen për pak kohë në vendlindje.
Një mergimtarë ka treguar se në Kosovë ata po i shpezonjnë thuajse të gjitha paratë, shkruan rtv21.tv

“I kemi njo 10 mijë euro me vete, cent m’cent në Kosovë kam me e lanë”, është shprehur ai për ekipin e RTV21 në aeroportin “Adem Jashari”.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *