June 4, 2023

Rudina Magjistari ka dhënë së fundmi një intervistë për “Prive” ku mes të tjerash ka folur dhe për marrëdhënien 10 vjeçare me bashkëshortin, Xhavit Bajrami.

Ajo ka treguar se e gjejnë gjithmonë mënyrën për t’u mirëkuptuar, se kombinojnë dhe plotësojnë njëri-tjetrin. Moderatorja nuk i ka kursyer as fjalët e ëmbla, teksa është shprehur se bashkëshorti është vërtetë një njeri i mrekullueshëm.

“Kemi gjetur një mënyrë se si koordinohemi edhe nuk dua të përsëris atë që flasin me superlativa për bashkëshortët, por ai i imi i meriton fjalët. Është vërtet i mrekullueshëm dhe kombinojmë dhe plotësojmë njëri-tjetrin.

Kombinojmë oraret, nëse vajza ime qëndron në shkollë, është orari kur ajo shkon në kurse unë jam në program. Kështu që i kemi të ndara ditët, herë unë herë ai. Në mbrëmje jemi në shtëpi, nuk jam njeri i natës dhe ftesa të kësaj natyre i refuzoj sepse dua të jem pranë familjes”, ka thënë Rudina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *