March 29, 2023

Lukasi dhe Zhadja u bën të njohur për publikun shqiptar me serialin Kloni.

Tashmë kaluan shumë vite dhe ata që e kanë përcjellur e mbajnë në mend.

Por sa është plakur ai sot.

Në një foto që ka publikuar në Instagram duket mjaft ndryshe./InfoKosova/

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *