January 31, 2023

Disa nacionalistë serbë kanë publikuar disa video dhe foto në rrjete sociale ku shihen në malet e sharrit në Prizren të “Liqeni i Gkolit”.

Në pamjet e publikuara shihet derisa e heqin flamurin e Kosovës dhe e vendosin flamurin me mbishkrime “Kosova është Serbi”.

Në fotografitë e publikuara aty shihen disa serbë të tjerë me shkronjën “Z” simbol i Rusisë në Ukrainë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *