January 31, 2023

Sarah Berisha është ndër blogeret më të njohura

Ajo është mjaft e suksesshme edhe në fushën e moderimit.

Moderatorja është në lidhje dashurie me Dj e njohur kosovar DJ PM.

Sarah jeton në Shqipëri ndërsa PM në Kosovë dhe si rezultat thirrja në ‘FaceTime’ dhe blogerja ndau një imazh të shkëputur nga aty./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *