March 29, 2023

Fifi është ndër këngëtaret më të suksesshme dhe më të talentuara.

Ajo së fundi ka treguar një pjesë të historisë së saj drejt muzikës që nuk e dinim më parë.

Ndër të tjera këngatarja tha se ishin prindërit e saj kanë bërë cdo gjë që asaj mos ti mungonte asgjë.

“Unë jam njeri që kam dashur gjithmonë të bëj krenar babin dhe nënën, ishalla e kam arrit qëllimin, ata kanë shitur të gjithë floririn që kanë pasur për mua, nëse unë them që kam sakrifikuar për ta, skam bërë asgjë, ata më kanë dhënë mundësinë të jetoj që është gjëja më e bukur në botë, nëse diçka në botë për mua është e shenjtë, për mua janë ata të dy” u shpreh Fifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *